Thee • Witte thee • Japanse kersenbloesem • 50 gram
OverzichtWitte Japanse thee met kersenbloesem
Proef de verfijnde smaak van losse witte thee gecombineerd met Japanse kersenbloesem. Het maakt van deze thee een hele mooie en verfijnde combinatie.
Witte thee komt uit het verre Azië. De oude Chinezen drinken deze soort thee al duizenden jaren. De Chinezen kennen de goede eigenschappen. Toch is het pas sinds enkele decennia dat witte thee in Europa te verkrijgen is. De laatste jaren wordt deze thee steeds populairder omdat witte thee gezonder blijkt te zijn dan groene thee. De blaadjes worden het minst bewerkt en hierdoor blijven de meeste gezonde stoffen behouden. Zodoende bevat deze thee veel antioxidanten, waardoor witte thee erg gezond is. De smaak van kan het best omschreven worden als een licht, subtiele zachte smaak.
Zetadvies:
- 1 kop
- 1 doseerlepel (2 gram)
- water temp. 75°C
- 2-3 minuten laten trekken.
Ingrediënten:
- Witte thee
- Natuurlijke kersenaroma
- Theebloesems
- Paklumbloesems
- Rozenblaadjes