Basisproduct - Bloem voor stokbrood - 1000 gram
OverzichtBloem uit hét stokbroodland: Frankrijk!!
In plaats van water gebruik je zo koud mogelijk water (met ijsblokjes of geschaafd ijs). Je gebruikt géén boter of ander vet! Verder volgt u het gewone witbroodrecept:
- 500 gram bloem
- 300 ml ijskoud water
- 2 tl gist
- 1 1/2 tl broodzout
Handig bij het maken van stokbrood is onze stokbroodvorm.
Traditioneel Frans tarwebloem van Emilie Girardeau. Met deze bloem kun je exclusief traditioneel Frans brood maken. Het wordt gemalen van Franse tarwe op duurzame wijze. De tarwe wordt 100% geteeld in Frankrijk.
De tarwe wordt geteeld in Frankrijk op zodanige wijze dat het niet belastend is voor het ecosysteem. De tarwe onder CRC keurmerk heeft een traceability van teler tot distribiteur.
Ingrediënten:
Bloem T65 CRC zachte tarwe, tarwegluten, gemout tarwemeel.